TEAM

Jacqueline Sommeling

Ik ben in 2014 gestart met de zorgboerderij uit passie voor de begeleiding van mensen met welke hulpvraag dan ook. Ik werkte al in de begeleiding en zag dat er behoefte was naar werken met dieren en in de buitenlucht. Wat begon als 'idee' is inmiddels een heel bedrijf geworden. Ik doe dit werk elke dag met heel veel plezier en toewijding. Ik sta niet meer dagelijks op de groepen wat ik wel jammer vind. Wel ben ik nog persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers.

Patrick Sommeling

Ik ben de mede-eigenaar van de zorgboerderij en in 2016 ben ik ook bij de zorgboerderij komen werken. Voor die tijd had ik mijn eigen grondverzet bedrijf. Ik doe vooral de praktische klussen op de boerderij. Deelnemers gaan wel met mij mee als ik klusjes ga doen en dat is heel leuk.

Bodine

Tijdens mijn studie ben ik in 2016 als stagiaire gestart bij de zorgboerderij.Na mijn stage ben ik als begeleider aangenomen. Gedurende de jaren heb ik met de zorgboerderij mee mogen groeien. Ik werk na alle jaren nog steeds met veel plezier op de zorgboerderij als coördinerend begeleidster dagbesteding en persoonlijk begeleidster.

Roy

Ik ben in 2015 bij de zorgboerderij begonnen als vrijwilliger op de bus. Met alle plezier haalde ik de deelnemers in de ochtend op en bracht ze in de middag weer naar huis. In 2017 ben ik begonnen aan het volwassenenonderwijs met de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 en heb die in 2020 afgerond waardoor ik nu als persoonlijk begeleider op de boerderij werk. Een carrière switch waar ik tot de dag van vandaag geen spijt van heb. Geen dag is hetzelfde. De grote diversiteit van deelnemers met hun verschillende hulpvragen vind ik heel erg leuk en uitdagend. Mijn dag is geslaagd als deelnemers een leuke dag hebben gehad.

Karina

Ik ben sinds 2020 werkzaam bij de zorgboerderij.Hiervoor werkte ik met kinderen en hun ouders als psychosociaal weerbaarheidstrainer en persoonlijk begeleider. Nadat ik een poosje mijn gezin voorop gezet heb, werk ik nu met veel plezier en enthousiasme als persoonlijk begeleidster tijdens de dagbesteding en op de woning.

Iris

Leeg tekstblok

Jolijn

Ik ben als persoonlijk begeleider werkzaam bij de zorgboerderij. Ik ben persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers en bewoners. Ik werk op wonen en dagbesteding

Tania

Ik werk zowel op wonen als dagbesteding. Ook doe ik een deel van de ambulante ondersteuning. Ik ben ook persoonlijk begeleider.Ik vind dit ontzettend leuk en zie in elke dag een nieuwe uitdaging !

Sarah

Ik ben in April 2023 gestart als BBL Leerling- begeleidster op de zorgboerderij. Ik werk op de dagbesteding.

Loes

Ik werk als persoonlijk begeleidster op de dagbesteding en op de woning. Ik rond binnenkort mijn MBO opleiding af.

Marion

Ik werk sinds 2019 als huishoudelijk ondersteuner bij de zorgboerderij en ik help de bewoners de woningen schoon houden.Ook zorg ik ervoor dat de algemene ruimten schoon en gezellig blijven. Ik vind het erg gezellig om op de boerderij te werken.

Vrijwilligers

Naast de vaste medewerkers zijn er nog diverse vrijwilligers werkzaam : Remko,Frans, Jan,Mark en Remco

Stagiaires 2023/2024

Leeg tekstblok