TEAM

Jacqueline Sommeling

Ik ben in 2014 gestart met de zorgboerderij uit passie voor de begeleiding van mensen met wat voor hulpvraag dan ook. Ik werkte al in de begeleiding en zag dat er behoefte was naar werken met dieren en in de buitenlucht. Wat begon als 'idee' is inmiddels een heel bedrijf geworden. Ik doe dit werk elke dag met heel veel plezier en toewijding. Ik sta niet meer dagelijks op de groepen wat ik wel jammer vind. Wel ben ik nog persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers.

Patrick Sommeling

Ik ben de mede-eigenaar van de zorgboerderij en in 2016 ben ik ook bij de zorgboerderij komen werken. Voor die tijd had ik mijn eigen grondverzet bedrijf. Ik doe vooral de praktische klussen op de boerderij. Deelnemers gaan wel met mij mee als ik klusjes ga doen en dat is heel leuk.

Bodine

Tijdens mijn studie ben ik in 2016 als stagiaire gestart bij de zorgboerderij.Na mijn stage ben ik als begeleider aangenomen. Gedurende de jaren heb ik met de zorgboerderij mee mogen groeien. Ik werk na alle jaren nog steeds met veel plezier op de zorgboerderij als coördinerend begeleidster dagbesteding en persoonlijk begeleidster.

Roy

Ik ben in 2015 bij de zorgboerderij begonnen als vrijwilliger op de bus. Met alle plezier haalde ik de deelnemers in de ochtend op en bracht ze in de middag weer naar huis. In 2017 ben ik begonnen aan het volwassenenonderwijs met de opleiding Maatschappelijke zorg niveau 4 en heb die in 2020 afgerond waardoor ik nu als persoonlijk begeleider op de boerderij werk. Een carrière switch waar ik tot de dag van vandaag geen spijt van heb. Geen dag is hetzelfde. De grote diversiteit van deelnemers met hun verschillende hulpvragen vind ik heel erg leuk en uitdagend. Mijn dag is geslaagd als deelnemers een leuke dag hebben gehad.

Karina

Ik ben sinds 2020 werkzaam bij de zorgboerderij.Hiervoor werkte ik met kinderen en hun ouders als psychosociaal weerbaarheidstrainer en persoonlijk begeleider. Nadat ik een poosje mijn gezin voorop gezet heb, werk ik nu met veel plezier en enthousiasme als persoonlijk begeleidster tijdens de dagbesteding en op de woning.

Jolijn

Ik werk als persoonlijk begeleidster 1 dag op de dagbesteding en 3 avonden op de woning.

Krijn

Ik ben sinds september 2021 als begeleider werkzaam bij de zorgboerderij.Elke dag ga ik met plezier naar het werk. Ik ben persoonlijk begeleider van een aantal deelnemers en bewoners. Hiernaast werk ik ook op een dagbesteding in de ouderenzorg.

Tania

Een jaar geleden ben ik begonnen op de Leemberg. Inmiddels ben ik ook persoonlijk begeleider van twee deelnemers. Ik vind dit ontzettend leuk en zie in elke dag een nieuwe uitdaging ! Naast mijn werk volg ik de opleiding Social Work, dit is goed te combineren.

Miranda

Ik ben in januari 2022 gestart als assistent begeleidster op deze mooie zorgboerderij. Ik ga ervoor om een fijne toevoeging te zijn op de dagbesteding en woongroep. Mijn passie is de deelnemers te ondersteunen in hun kwaliteiten en ze een goed gevoel van eigenwaarde te bieden.

Marion

Ik werk sinds 2019 als huishoudelijk ondersteuner bij de zorgboerderij en ik help de bewoners de woningen schoon houden.Ook zorg ik ervoor dat de algemene ruimten schoon en gezellig blijven. Ik vind het erg gezellig om op de boerderij te werken.

Vrijwilligers

Naast de vaste medewerkers zijn er nog diverse vrijwilligers werkzaam : Klaas, Remko, Reneé, Frans en Mark.

Stagiaires 2021/2022

Sam- 3e jaar MBO niveau 4 thuisbegeleider

Lynn-3e jaar MBO niveau 4 MMZ

Nikki-2e jaar HBO social Work