U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.
Vacatures en Vrijwilligers
 

 

VACATURE  18-11-2019  GESLOTEN

Wil jij als begeleider aan de slag op een prachtige locatie waar geen dag hetzelfde is ? Lees dan snel verder!

Wij zoeken voor onze zorgboerderij per 1 januari 2020 een begeleider met een relevante opleiding op minimaal niveau 4 die stevig in zijn/haar schoenen staat. Op onze zorgboerderij werk je met een intensieve groep met zeer diverse hulpvragen. Jij weet als begeleider als geen ander hoe je om gaat met complexe situaties, je bent flexibel, kunt goed schakelen, bent oplossingsgericht, een doorzetter en je bent niet bang om iets aan te pakken of vies te worden. Je hebt een goed gevoel voor humor en hebt ervaring met diverse hulpvragen.Ervaring in de GGZ is een pre. Je kunt goed luisteren maar ook doorpakken als dat nodig is. Vanzelfsprekend heb je een groot verantwoordelijkheidsgevoel naar de mensen en dieren op de zorgboerderij.
De begeleiding richt zich op het realiseren van een goede woonondersteuning en dagbesteding waarbij de behoeften van de deelnemers centraal staan, waarbij we samen met de deelnemer activiteiten ontwikkelen en uitvoeren. Er wordt gewerkt vanuit individuele ondersteuningsplannen.

In ieder geval moet je 2 vaste avonden ( di-vr) kunnen werken op de woongroep (16.30- 21.30 uur ) en 1 dag op de dagbesteding.( 9-16.30 ) Je kunt ook ingezet worden bij de ambulante woonondersteuning van onze cliënten.

18 uur per week

Het salaris is conform CAO Gehandicaptenzorg FWG schaal 35 . Daarnaast krijg je vakantietoeslag (8%) en een

eindejaarsuitkering (7,05%) Je krijgt een contract voor bepaalde tijd, bij gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

 

Voor meer informatie kun je contact opnemen met Jacqueline Sommeling 0164-856471

Sollicitaties kunnen voor 5 december 2019  gestuurd worden naar:

Zorgboerderij De Leemberg t.a.v. Jacqueline Sommeling

Dorpsstraat 51 , 4634 TN Woensdrecht

of per mail  :  jacqueline@zorgboerderijdeleemberg.nl

 vrijwilligers

Wij zijn altijd op zoek naar vrijwilligers o.a. om de deelnemers te helpen met koken, werkzaamheden op de zorgboerderij of bij het vervoer van de deelnemers van en naar huis.

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wilt u een zinvolle tijdsbesteding? Heeft u tijd en aandacht voor een ander? Dan zijn wij op zoek naar u als vrijwilliger. Voor onze projecten vormen vrijwilligers een onmisbare schakel !

Elke vrijwilliger is verplicht een VOG aan te vragen.

Heeft u interesse ? Neem dan contact op met Jacqueline  06-27312578  of email : jacqueline@zorgboerderijdeleemberg.nl