U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Wonen op de zorgboerderij

 

Het is mogelijk om te wonen op de zorgboerderij.

Op dit moment zijn er 5 appartementen bewoond.

Onze kleinschalige woonvoorziening is geschikt voor meerdere doelgroepen.

Te denken valt aan; Psychiatrie, verstandelijke beperking, niet aangeboren hersenletsel, ex verslaving.

Persoonlijk en toegankelijk

Elke bewoner heeft de beschikbaarheid over een eigen woonkamer, badkamer en slaapkamer met een totaal oppervlak van 33 m2. Daarnaast is er een gezamenlijke leefkeuken waar de maaltijden genuttigd worden en de bewoners elkaar kunnen ontmoeten.

Gezelligheid, warmte, lekker en gezond eten, betekenisvolle contacten, sociale of culturele activiteiten, een gevoel van vrijheid én veiligheid, door het beschikbaar zijn van zorg en wonen in een beschermde omgeving op de boerderij. Er is 24 uur per dag begeleiding in de nabijheid.

Bewoners van onze kleinschalige woonzorg kunnen, met hulp hun dagen op deze wijze prettig doorbrengen. Met alle ruimte om zelf de keuzes te maken die zij wensen. Persoonlijke aandacht staat voorop. In goed overleg met de bewoner zelf of in samenspraak met diens familie wordt de benodigde zorg en begeleiding afgestemd op de bewoner.

Alles in onze woonvoorziening is gericht op veiligheid en begeleiding. Van begeleiding, huishoudelijke hulp, gezamenlijk koken en eten en persoonlijke zorg op maat. De bewoners kunnen gebruik maken van de dagbesteding op de boerderij en in hun eigen appartement de individuele ondersteuning krijgen die ze nodig hebben.

 Wij stellende bewoner centraal, niet zijn  beperking"

 

Je kunt hier komen wonen als je PGB WLZ indicatie wonen of WMO indicatie beschermd wonen hebt.

Er is momenteel een wachtlijst.

 

Je kunt hieronder het aanmeldformulier voor Beschermd Wonen openen en opsturen en/of een afspraak maken om langs te komen.

http://www.zorgboerderijdeleemberg.nl/data/documents/Aanmeldformulier-beschermd-wonen.rtf